over ons
over ons

handelsonderneming baan

Wij zijn Bas en Lia Baan. Samen vormen wij de drijvende kracht achter Handelsonderneming Baan. Jarenlang hebben wij een melkveehouderij gehad en weten als geen ander wat er komt kijken bij het runnen van een boerenbedrijf. We zijn begonnen met een bescheiden handel in gereedschap voor de bouwsector. In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op het leveren van producten voor de agrarische sector. In 2011 besloten we definitief te stoppen met de melkveehouderij om ons volledig te kunnen richten op het ontwikkelen van de handelsonderneming. Gelukkig zijn de stallen nog niet helemaal leeg, we houden nog steeds wat jongvee!

baan

Wij zijn Bas en Lia Baan. Samen vormen wij de drijvende kracht achter Handelsonderneming Baan. Jarenlang hebben wij een melkveehouderij gehad en weten wat er komt kijken bij het runnen van een boerenbedrijf. We zijn begonnen met een bescheiden handel in gereedschap voor de bouwsector. In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op het leveren van producten voor de agrarische sector. In 2012 besloten we definitief te stoppen met de melkveehouderij om ons volledig te kunnen richten op het ontwikkelen van de handelsonderneming. Gelukkig zijn de stallen nog niet helemaal leeg, we houden nog steeds wat jongvee!

- magazijn -

Het magazijn van Handelsonderneming Baan is ruim uitgerust met vele producten. Wij rijden vaste routes voor de verkoop aan huis. Wij komen graag bij u langs om u kennis te laten maken met onze producten. Wij leveren uitsluitend producten met een bijzonder goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren bij het doen van uw aankopen. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen, neem dan contact met ons op via de  gegevens onderaan de website of ga naar onze contactpagina en maak gebruik van het contactformulier.

Advies | Handelsonderneming Baan

advies

Magazijn | Handelsonderneming Baan

magazijn

Auto Baan | Handelsonderneming Baan

verkoop aan huis

© 2019 Handelsonderneming Baan
Website by Mediartist Productions

© 2020 Handelsonderneming Baan | Website by Mediartist Productions